MILOJEVIĆU, KRAJNJE JE VREME Boaćija na klupu, Tomanea na teren!

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆU, KRAJNJE JE VREME Boaćija na klupu, Tomanea na teren!

Šta se dešava sa Ričmondom Boaćijem? Ovo pitanje postavljaju navijači Crvene zvezde duže vreme, jer je Afrikanac totalno van forme, iako mu je trener Vladan Milojević pružio maksimalno poverenje. Interesantno, isto su se pitali i britanski komentatori koji su radili prenos utakmice između Jang Bojsa i Zvezde u Bernu. Jednostavno, Boaći nije ni senka onog igrača koji se pre godinu i po dana dovodio u vezu sa transferom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Čelsi i Arsenal.
Kvota u MaxBetu na pobedu Zvezde protiv Jang Bojsa je 2.25.
Kao da je potpuno promenio stil igre. Više nije borben, retko ulazi u šanse, a još ređe ih koristi. Kada mu saigraču pošalju dugu loptu na glavu, najčešće je loše postavljen i posle toga ni ne proba da skoči. Protivnici ga lako čuvaju.
Postigao je Boaći gol protiv Kopenhagena u Danskoj, ali je posle toga nestao i gotovo da se nije video sve dok ga Milojević nije izveo iz igre. U Švajcarskoj je bio još lošiji i uspeo je samo jednom da se nađe u poluprilici, kada je šutirao neprecizno iz teške pozicije.
U drugom poluvremenu nije praktično ni dotakao loptu, samo se obrukao posle centaršuta Marka Gobeljića. Promašio je loptu, ali je srećom po njega, ali i Zvezdu novajlija Mateo Garsija lepo ispratio sve i pogodio za 2:1.

Kasnije je Boaći izrastao u tragičara, pošto je skrivio penal za 2:2. Odmah posle toga ga je zamenio portugalski napadač Tomane, a Zvezda je odjednom dobila neku igru u ofanzivi.
Portugalac je bio blizu svake lopte koja je poslata na polovinu Jang Bojsa. Neke duele je dobio, neke i nije, ali se barem borio. Za tih 13 minuta koje je proveo na terenu Tomane je pokazao više nego Boaći za ostatak meča. Zato, možda bi bio pravi momenat za Milojevića da u utorak napravi rokadu u napadu i uvrsti nekadašnjeg golgetera Tondele u startnu postavu. Čak i da se Milan Pavkov oporavio od povrede, rizik bi bio da odmah zauzme mesto startera.
Ipak, navijači Zvezde poslednjih dana u šali pričaju da je Pavkov i sa jednom nogom bolji od ovakvog Boaćija.


The post MILOJEVIĆU, KRAJNJE JE VREME Boaćija na klupu, Tomanea na teren! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.