MILOJEVIĆ OTKRIO: Nisam se još dogovorio sa Terzićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ OTKRIO: Nisam se još dogovorio sa Terzićem (FOTO)

Još nije poznato ko će na kormilo Crvene zvezde.

Sastali su se u grčkoj prestonici u četvrtak generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Panioniosa Vladan Milojević, koji će najverovatnije od naredne sezone sa klupe predvoditi crveno-bele, ali bivši trener Čukaričkog, nije bio preterano raspoložen za priču.

BUNJEVČEVIĆ: Prekid protiv Velsa bio bi POGUBAN po nas (FOTO)

GOLMAN NIJE NI POKUŠAO: Aleksić GOLČINOM iz SLOBODNJAKA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvorio sezonu (VIDEO)

- To u Atini je bilo samo upoznavanje. Terzić mi je pričao o projektima i ambicijama Crvene zvezde. Pregovore ćemo nastaviti za vikend - istakao je Milojević, a prenose Novosti.

On ne poriče da bi voleo da postane šef stručnog štana kluba sa "Marakane".

- Trenersku karijeru počeo sam u Crvenoj zvezdi i bila bi mi čast da postanem trener prvog tima. Ipak, ne bih dalje pričao na tu temu, budite strpljivi još neko vreme - rekao je Milojević, koji je dodao da je video da su ga mediji već promovisali u trenera Zvezde.

Đurovski najavio meč u čast Šekularca, a otkrio je i jedan detalj ZA POŠTOVANJE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.