MILOJEVIĆ IMA NOVI KLUB: Poželeli dobrodošlicu bivšem treneru Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 10:37

MILOJEVIĆ IMA NOVI KLUB: Poželeli dobrodošlicu bivšem treneru Zvezde (FOTO)

Nije dugo bio bez posla.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević, veoma brzo nakon napuštanja klupe kluba sa Marakane, našao je novi angažman.

Osvajač duple krune sa crveno-belima uprkos besprekornim rezultatima, nije zadovoljio u potpunosti zahteve uprave kluba iz Ljutice Bogdana, pa je sa njim sporazumno raskinuta saradnja.

Milojević je dobio nekoliko ponuda, između ostalog od moskovskog Dinama, rumunskog Kluža, ali se odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za odlazak u Al Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

A post shared by Al Wasl SC (@alwaslsc)

Milojević je trenersku karijeru počeo u Skandinaviji, trenirao je Vikingur, Breidablik, Mjalbi, potom je bio pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi.

Zatim je vodio švedske timove Hamarbi i Malme, a potom je bio šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miloš Milojević novi trener Al Vasle iz UAE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević imenovan je za novog šefa stručnog štaba Al Vasla, saopštio je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.