MILOJEVIĆ FOKUSIRAN NA DERBI POSLE OSVAJANJA TITULE: Takav sam čovek da mnogo ne slavim, znam šta nas čeka u sredu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 20:42

MILOJEVIĆ FOKUSIRAN NA DERBI POSLE OSVAJANJA TITULE: Takav sam čovek da mnogo ne slavim, znam šta nas čeka u sredu

Crvena zvezda vezala šestu titulu.

Fudbaleri Crvene zvezde po 34. put u istoriji osvojili su titulu pošto su pobedom nad TSC-om od 4:1 na stadionu "Rajko Mitić" i matematički obezbedili prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Ovo je šesta uzastopna titula za crveno-bele, koji će sledeće sezone igrati bez kvalifikacija u Ligi šampiona. Ipak, kako stavri stoje neće ih voditi trener koji je doneo ovaj trofej.

- Pre svega sam srećan što smo dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu. Čestitao bih momcima, da ostanu stabilni. Čestitam ih na odricanju i trudu. Čestitam navijačima na podršci. Takav sam čovek da mnogo ne slavim, znam šta nas čeka u sredu. Tako da ću biti radosniji kada se sezona završi - rekao je Milojević posle meča.

⭐️ŠAMPIONI SRBIJE 34. PUT! ⭐️

🔴⚪️ #fkcz pic.twitter.com/AvAx24X0bN

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) April 22, 2023

Centarfor crveno-belih Aleksandar Pešić takođe nije krio sreću zbog titule.

- Kada sam se vratio, ne bih da zvučim prepotentno, mislim da smo zaslužili i da smo najbolja ekipa u ligi. Nije slučajno što smo osvojili u prvom kolu plej-ofa. Nisam se tome nadao. Imamo više vremena za spremanje za utakmice u kupu. Već od sutra kreće spremanje za derbi, svi znamo šta je to. Ostaje žal što neće biti navijača, ali šta je tu je.

SUPERLIGA, PLEJ-OF - 1. KOLO

Petak:

Voždovac - Radnički 1923 2:1 (1:0)

(Jočić 20, Ajdinović 84. - Krajišnik (p) 90.)

Subota:

Vojvodina - Novi Pazar 4:0 (2:0)

(Nikolić 17. (p), Milošević  24, Čumić 61, Milosavljević 80.)

Crvena zvezda - TSC 4:1 (1:1)

(Bukari 45+2, 61, 75, Kanga 69. - Đakovac 20.)

Nedelja:

Čukarički – Partizan (18.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.