MILIJAŠ: Ispunili smo sve ciljeve tokom priprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 14:21

MILIJAŠ: Ispunili smo sve ciljeve tokom priprema

Trener omladinaca Crvene zvezde zadovoljan.

Prošlo je više od mesec dana od kada sam preuzeo ekipu. Imali smo vremena da se međusobno upoznamo. Radili smo visokim intenzitetom, prvo pripremajući se u Beogradu, pa potom u Vrnjačkoj Banji i ispunili smo cilj koji smo postavili tokom priprema - rekao je trener omladinaca FK Crvena zvezda Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milijaš.

Zvezdini omladinci počinju sezonu 12. avgusta protiv Brodarca, a tokom jeseni ekipu očekuju i izazovi u Ligi šampiona.

- Zadovoljan sam kontrolnim mečevima, ali najbitnije je da smo odlično trenirali. Znamo da se u Crvenoj zvezdi uvek gledaju golovi, ali ipak smo igrali prijateljske utakmice na kojima smo pokušali da prikažemo segmente igre sa treninga. Važno je da su momci davali sve od sebe, kao i da su napredovali iz duela u duel - rekao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde za klupski sajt. Zvezdini omladinci su u generalnoj probi savladali Honved 3:0.

- Utakmica u Mađarskoj je zaokružila kompletan rad pred početak sezone. Sigurno da smo spremni za start prvenstva, a upravo kroz mečeve u Omladinskoj ligi Srbije ćemo se spremati za Ligu šampiona koju željno isčekujemo. Igrači su svesni u kom klubu igraju i ciljeva koji su postavljeni. Tim je sastavljen od mladih fudbalera i ovo je bila promena za njih, dolazak novog trenera. Najbitnije da smo napravili sjajnu grupu, sa dobrom atmosferom. U ovim godinama greške su sastavni deo fudbala, dolazi često do pada koncentracije, mnogo više nego kod prvotimaca. Apostrofiram da je svaki pojedinac na terenu dao maksimum, kao i da ćemo dati sve od sebe da otvorimo takmičarsku godinu na najbolji mogući način - istakao je Milijaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.