MI SMO NAJVEĆI GUBITNICI U EVROPI: Čestitam Crvenoj zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 15:30

MI SMO NAJVEĆI GUBITNICI U EVROPI: Čestitam Crvenoj zvezdi!

Odluke se moraju poštovati.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je na današnjoj konferenciji za štampu da razume odluku Evrolige o poništavanju sezone ali i da su crno-beli pored turskog Efesa najveći gubitnici.

- Mi i Efes smo najveći gubitnici u Evropi. Razumem odluku Evrolige o poništavanju sezone. Želeo bih da čestitam Crvenoj zvezdi i želim im što bolje nastupe u najjačem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskom klupskom takmičenju - rekao je Ostoja Mijailović na konferenciji za medije.

Podsetimo, do prekida ABA lige, Evrokupa i Evrolige, Partizan je bio na vodećim pozicijama u svim takmičenjima u kojima su nastupali.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, bivša devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.