Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO KEŠELJ: Uvek sam otvorenih vrata za dolazak u Crvenu zvezdu, ali…

Reprezentativac Srbije Marko Kešelj nije se naigrao u Letnjoj NBA ligi u ekipi Portland Trejblejzersa pa najverovatnije neće ni stići do prvog angažmana u svetu najjače košarkaške lige.
Naravno, negde kao po autmatizmu, sve to inciralo je čaršijske priče da bi doskorašnji igrač Mega Leksa mogao da se vrati u ekipu Crvene zvezde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Na temu budćnosti Kešelj nema mnogo šta da kaže. Barem tako tvrdi.
– Na tu temu nemam nisam dobio nove informacije od Miodraga Ražnatovića. Ali, svakako da želim da se vratim na evroligašku scenu. Iza mene je dobra godina u kojoj sam ujedno zalečio sve povrede i doveo svoje tele na odličan nivo – rekao je Kešelj, prenosi Sportski žurnal.
On je kazao da mu je jako drago što ga ljudi povezuju sa crveno-belima.
– Veoma mi je drago što se često dovodim u vezu sa klubom koji ima posebno mesto u mom životu. To svi znaju. Za Zvezdu su moja vrata uvek otvorena. Bilo bi mi drago da se povede razgovor na tu temu. Ali, nije sve na meni – poručio je Kešelj.
The post MARKO KEŠELJ: Uvek sam otvorenih vrata za dolazak u Crvenu zvezdu, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.