Luković i Grof posle treninga ”držali bukvicu” dvojici Zvezdinih klinaca (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković i Grof posle treninga ”držali bukvicu” dvojici Zvezdinih klinaca (VIDEO)

Foto: Telegraf

Na kraju treninga Crvene zvezde u subotu viđena je interesantna situacija kada je kapiten Aleksandar Luković prišao najmlađim fudbalerima crveno-belih, Luki Iliću i Lazaru Romaniću, kojima je ''održao kratko predavanje''.

Luković im je prišao, pozvao ih obojicu i dao im savete i uputio kritike za određeni deo koji mu se nije svideo na treningu. Takođe, ubrzo je Romaniću prišao i Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Božović, koji je s njim imao kraći razgovor, da bi ubrzo pozvao i Ilića i naterao mlade fudbalere da jedan drugome pruže ruku.

Foto: Telegraf

Po završetku treninga pričali smo sa Romanićem, koji nam je objasnio tu stuaciji i rekao šta su im zapravo rekli.

- Rekli su mi da moram da pratim desnog beka, pošto dugo nisam igrao krilo i treba mi malo vremena, takođe da ne pratim krilo i da uđem nekada unutra. 

- Grof nam je rekao da ne shvatamo to neozbiljno i da moramo da damo maksimum na svakom treningu - rekao je talentovani Lazar Romanić, koji se ističe po efikasnosti na zimskim pripremama, što na utakmicama u Sloveniji, što na treninzima na Kipru.

(D. Uštević)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.