Lukiću odbijena ostavka

Izvor: Politika, 16.Avg.2011, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukiću odbijena ostavka

Juče su čitav dan većali u Crvenoj zvezdi oko ostavke koju je posle poraza na startu od Spartaka ponudio predsednik kluba Vladan Lukić. Izgledalo je da je njegova ostavka neopoziva i da neki članovi uprave koji su ga uporno odvraćali od toga neće uspeti u toj nameri.

U jednom trenutku dat je predlog da Lukić ostane predsednik do utakmice s francuskim Renom (prekosutra), da se ne bi remetila atmosfera u timu, a da mu se posle toga usvoji ostavka i da v.d. predsednika Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kluba Crvena zvezda bude predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić. Trebalo je, prema tom predlogu, da savetnik premijera i bivši ministar energetike Škundrić vodi klub do novih klupskih izbora.

Međutim, i to je na kraju palo u vodu. Pobedili su oni koji su odvraćali Lukića od ostavke, tako da on ostaje na tom mestu.

S. R.

objavljeno: 16.08.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.