Lukić nudio ostavku!?

Izvor: B92, 15.Avg.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić nudio ostavku!?

Kako navode lokalni mediji, posle neočekivanog poraza u Subotici u prvom kolu Jelen Superlige, predsednik Crvene Zvezde Vladan Lukić nudio je ostavku.

Spartak je savladao Zvezdu 2:0, a odmah posle utakmice velikom brzinom pronela se vest da je Lukić ponudio ostavku i da je najavio da ostaje samo do klupske skupštine.

Kako prenosi Sport, Lukić je posle dve godine u Zvezdi odlazak najavio najbližim saradnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su ga ubeđivali da to ne čini, pošto je tek početak sezone i ima vremena da se isprave greške.

Ipak, niko od zvaničnika "crveno-belih" nije želeo da izjavi bilo šta oko mogućeg odlaska predsednika.

Crvena Zvezda već u četvrtak u Beogradu igra prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv francuskog Rena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONDO: Vruća noć u Crvenoj zvezdi

Izvor: Mondo, 15.Avg.2011

Kako Mondo saznaje, predsednik Zvezde Vladan Lukić ponudio ostavku rezigniran suđenjem u Subotici. Sastanci na Marakani trajali do ranih jutarnjih sati.

Nastavak na Mondo...

Poraz i posledice

Izvor: RTS, 15.Avg.2011

Vladimir Lukić mogao je da bude prva "žrtva" poraza od subotičkog Spartaka. Ako je verovati napisima beogradskih medija, predsednik Zvezde je, posle utakmice prvog kola u kojem su "crveno-beli" poraženi sa 2:0, ponudio ostavku, ali ona je odbijena. Ipak, ovu informaciju je demantovao portparol kluba...

Nastavak na RTS...

Lukiću odbijena ostavka

Izvor: Politika, 16.Avg.2011, 00:57

Juče su čitav dan većali u Crvenoj zvezdi oko ostavke koju je posle poraza na startu od Spartaka ponudio predsednik kluba Vladan Lukić. Izgledalo je da je njegova ostavka neopoziva i da neki članovi uprave koji su ga uporno odvraćali od toga neće uspeti u toj nameri...U jednom trenutku dat je...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.