Lukić i Vučić u subotu „oči u oči”

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić i Vučić u subotu „oči u oči”

Posle Dragana Džajića, koji bi ove jeseni trebalo da se vrati u Crvenu zvezdu, prvi potpredsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, sastaće se najverovatnije na Marakani ili na nekoj drugoj lokaciji, sa predsednikom crveno–belih, Vladanom Lukićem.
Tema razgovora, naravno, biće trenutna situacija u najtrofejnijem srpskom klubu, uključujući i insistiranje generalnog sponzora „Gasproma>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na većim garancijama za ulaganje.
Očekuje se da Vučić i Lukić razmotre na koji način je najbolje da se prevaziđe ogromna kriza u Zvezdi, da utvrde li su to korenite promene ili osveženje u upravljačkom kadru. Prema nekim saznanjima, Lukić izgleda nije sporan kao ličnost.
Ipak, rezultati, kako na sportskom, tako i finansijskom polju, mu ne idu u prilog, pa se očekuje da bude usaglašen stav kako Crvena zvezda da najbezbolnije krene pozitivnim kursom.
Pogledaj vesti o: Gasprom

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.