Lukić: Potpuno poverenje u Robija

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: Potpuno poverenje u Robija

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić posle predstavljanja novog stručnog štaba Roberta Prosinečkog izjavio je da klub i on lično imaju veliko poverenje u nekadašnjeg istaknutog igrača, koji će prvi put samostalno raditi kao trener.
- Prosinečki je izabran jednoglasno i uživa potpuno poverenje svih struktura kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Od postignutih rezultata zavisiće da li će ekipu voditi do kraja dvoipogodišnjeg ugovora - rekao je Lukić.
Na pitanje brojnih hrvatskih novinara da li on zagovara regionalnu ligu, Lukić je odgovorio:
- Ne znam koliko bi koristila regionalna liga srpskom i hrvatskom fudbalu. Znamo dobro da nakon razdruživanja kvalitet fudbala ni tamo ni ovde nije na visokom nivou, ali nisam siguran da u ovom trenutku regionalna liga može da donese ono što želimo - ocenio je Lukić.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Anćeloti: Imam punu podršku Romana Abramoviča

Izvor: Blic, 10.Dec.2010, 19:20

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti izjavio je da uprkos slabim rezultatima ekipe u poslednje vreme i dalje ima poverenje vlasnika kluba Romana Abramoviča, dok mediji spekulišu da bi Italijan uskoro mogao da dobije otkaz...Čelsi je poslednji takmičarski meč izgubio u Ligi ampikona od Marseja sa 1:0,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.