Lukić: Ne znam hoću li ću se kandidovati na izborima

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Feb.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: Ne znam hoću li ću se kandidovati na izborima

U Crvenoj zvezdi su raspisani izbori. Šta Vladan Lukić, aktuelni predsednik Zvezde, očekuje od izbora?

Izbori su praznik za Crvenu zvezdu. Vreme kad biramo, kad odlučujemo kojim putem ćemo ići dalje. Oni su manifestacija naše snage, otvorenosti i brojnosti. Zato treba da aktivno učestvujemo u njima i da odgovornim ponašanjem pokažemo da smo dostojni da budemo članovi Crvene zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Izbori su prilika da se bira između različitih ljudi i ideja.
Da li ćete se ponovo kandidovati?
Skoncentrisan sam na posao predsednika koji obavljam. Naredni period je važan za Crvenu zvezdu kako sportski, tako i organizaciono i finansijski. Završavamo pregovore oko ulaganja u klub, novih sponzora i izgradnje stadiona i to su moji prioriteti. Ima vremena za odluku da li ću se kandidovati ili ne – zaključio je Vladan Lukić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić: Ne znam hoću li ću se kandidovati na izborima

Izvor: Utakmica.rs, 24.Feb.2012

U Crvenoj zvezdi su raspisani izbori. Šta Vladan Lukić, aktuelni predsednik Zvezde, očekuje od izbora? – Izbori su praznik za Crvenu zvezdu. Vreme kad biramo, kad odlučujemo kojim putem ćemo ići dalje. Oni su manifestacija naše snage, otvorenosti i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.