Lorenco Braun prognozira F4: Ne mogu da se odlučim između Crvene zvezde i Partizana

Izvor: B92, 23.Dec.2023, 23:26

Lorenco Braun prognozira F4: Ne mogu da se odlučim između Crvene zvezde i Partizana

Košarkaš Makabija Lorenco Braun je dao zanimljivu izjavu o Crvenoj zvezdi i Partizanu, prognozirajući njihov plasman u Evroligi.

Braun je izneo svoj sud o plasmanu timova u završnu fazu turnira.

Makabi je trenutno u grupi timova sa skorom 9-7, koji se bore za vrh eltinog takmičenja.

Amerikanac veruje da se na fajnal-foru naći španski giganti Real Madrid i Barselona, veruje da će u njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvu biti Makabi, kao i jedan od "večitih" rivala Partizan ili Crvena zvezda.

"Timovi za Fajnal for ove sezone? Reći ću Makabi, naravno, Real Madrid, Barselona i ne mogu da se odlučim između Crvene zvezde i Partizana. Reći ću ta dva tima za treće i četvrto mesto", rekao je Braun u razgovoru za “Arenu sport”.

Trenutno po prikazanom crno-beli su bliži plasmanu, s obzirom da imaju tri pobede više od crveno-belih, ali ostalo je još 18 utakmica do kraja regularnog dela sezone.

Braun je jedan od lidera Makabija ove sezone, igra još jednu odličnu sezonu u kojoj prosečno beleži 14,8 poena i 6,8 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.