Li Adi hoće iz Zvezde

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Adi hoće iz Zvezde

Defanzivac Crvene zvezde Li Adi otkrio je da će na kraju sezone sigurno napustiti crveno-bele.

Adi je jedan od retkih koji se može pohvaliti prelaznom ocenom u Zvezdi tokom jesenjeg dela šampionata, ali je nakon nekolicine problema ostao razočaran i zatražio od menadžera Gorana Milovanovića da napusti Beograd.

"Adi je besan i razočaran. Zvao me je nekoliko puta i zahtevao izričito >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da napusti klub. Nije želeo da čuje za dogovore, već je tražio da odmah ide iz Zvezde. Trudim se da ga smirim, ali ovo nije prvi problem, nešto slično se dogodilo u Budvi kada je ušao u konflikt sa trenerom Prosinečkim", rekao je Milovanović za "Sport".

Zvezdinom defanzivcu je prekipelo nakon što uprava kluba nije uspela da mu sredi vizu za meč reprezentacije Gane protiv Togoa koji se održao u Belgiji, a na istoj utakmici našli su se Prins Tejgo i Dominik Adija, članovi Partizana.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.