Legendarni Dejvid Džejms broji Zvezdine uzastopne pobede

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Dejvid Džejms broji Zvezdine uzastopne pobede

"23 i nastavljam da brojim", napisao je legendarni golman na Tviteru posle pobede nad Spartakom (4:0)

Da Crvena zvezda ima brojne navijače širom sveta, ne samo u Srbiji, odavno se zna.

Jedan od takvih je i legendarni engleski golman Dejvid Džejms (45), koji je još opijen utiscima sa gostovanja u Beogradu iz 2013. godine sa islandskim IBV-om, kada je osetio magiju Marakane.

Tada je još proslavljeni golman govorio kako nigde u karijeri nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << video veću strast na tribinama, a Crvena zvezda mu je, očigledno, ušla u krv. Zato je odmah u subotu uveče posle pobede nad Spartakom (4:0) na svom Tviter profilu poslao poruku:

“23 i nastavljam da brojim”.

Time je slavni čuvar mreže aludirao na seriju uzastopnih pobeda crveno-belih u Superligi, a Zvezda će imati šansu da je nastavi i sutra u Novom Pazaru.

Ukoliko lider bude trijumfovao na ovom gostovanju, postaviće novi rekord po broju uzastopnih trijumfa u istoriji srpskog fudbala.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRAVI DELIJA: Legendarni engleski golman oduševljeno prati Zvezdin pobednički niz

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016

Legendarni engleski golamn i bivši fudbalski reprezentativac Gordog Albiona Dejvid Džejms oduševljen je partijama koje u srpskoj Superligi pruža njen lider Crvena zvezda...Džejms, je na svom Tviteru posle trijumfa  Zvezde nad Spartakom: napisao:..“23, brojimo i dalje“, uz fotografiju na kojoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.