Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024, 10:49

Milojević: Uvek je najbitnija prva sledeća utakmica; Lazetić: Najveća moguća utakmica u Srbiji je protiv Zvezde

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu. Fudbaleri TSC-a sutra od 16 sati na svom stadionu dočekuju ekipu Crvene zvezde u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"PARKIRAĆEMO I DVA AUTOBUSA PROTIV ZVEZDE" Lazetić spreman na sve u subotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024

Derbi u Topoli...Trener TSC-a Žarko Lazetić dao je zanimljivu izjavu pred meč sa Crvenom zvezdom...Topolčani u subou od 16 časova dočekuju drugoplasirani tim šampionata u 23. kolu Mozzart bet Superlige...- Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.