Lalatović prezadovoljan pojačanjima, Darko Lazović ne mrda iz Zvezde do kraja ugovora!

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović prezadovoljan pojačanjima, Darko Lazović ne mrda iz Zvezde do kraja ugovora!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović veoma je zadovoljan onime što je do sada urađeno u zimskom prelaznom roku, a na okupljanju crveno-belih na početku priprema za prolećni deo sezone otkrio je i da će Darko Lazović, jedan od najboljih igrača kluba, po svoj prilici ostati njegov član do kraja ugovora.

"Sledi nam tri dana testiranja i po jedan trening dnevno. Od ponedeljka će igrači rade dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta dnevno, tada počinju prave pripreme. Potom 18. sledi put za Kopar gde ostajemo 10 dana. Sledi trodnevni boravak u Beogradu, a onda 15 dana u Turskoj, gde ćemo odigrati sedam mečeva", rekao je Lalatović i odmah se posvetio analizi zimskog prelaznog roka

"Prezadovoljan sam pojačanjima našim pojačanjima, a (novopridošlog napadača Džošuu) Parkera su mi pohvalili Elzner i Zahović. Pregovaramo sa Krunićem i Salamijem i još nekim igračima. Neću da kukam, iako ćemo promeniti 7-8 igrača. Biće teško ali bitno mi je da je većina novajlija tu od početka priprema. Opet ćemo šansu pružiti i našim mladima. Daćemo sve od sebe da napravimo što bolji tim i da se uigramo. Pokušaćemo da ostvarimo 15 pobeda ali ne želim da obećavam", rekao je Zvezdin trener, otkrivši da će sam raditi sa igračima na kondicionionim pripremama, usput potvrdivši da je Nikola Mijailović suspendovan na tri meseca.

Kada je reč o odlascima iz crveno-belog tabora, Lalatović je rekao da "tu imamo Kovačevića i Lazića", ali i obradovao sve navijače kluba sa stadiona "Rajko Mitić" istakavši da će Darko Lazović najverovatnije ostati u klubu do kraja ugovora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LALATOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobedimo u svih 15 utakmica (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2015

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatovič otkrio je na koji način će njegovi igrači trenirati narednih dana, a govorio je i o pripremama u Sloveniji, odnosno Turskoj.. . – U ova tri dana ćemo napraviti mali uvod u ono što čeka moje igrače od ponedeljka. Danas i sutra će imati po jedan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.