Lalatović očekuje tri boda

Izvor: Danas, 04.Apr.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović očekuje tri boda

Beograd - Utakmica u Novom Pazaru između istoimenog superligaša i prvaka Srbije Crvene zvezde biće odigrana u subotu bez prisustva publike, što nije prvi put kada se sastaju ovi rivali. I jedni i drugi žale što će tribine biti prazne, jer bi stadion verovatno bio pun kada bi oba tima mogla da računaju na podršku navijača, pogotovo onih najvatrenijih. Trener crveno-belih Nenad Lalatović ne može da računa samo na povređenog mladog vezistu Ristića, dok se tamnoputi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Parker dobro oseća nakon dugog puta zbog obaveza u reprezentaciji Antigve i Barbuda.

- Želimo da odigramo najbolju utakmicu ove sezone i osvojimo tri boda. Pazarci su vezali dve pobede u šampionatu i sigurno nam neće biti lako. Njihov iskusni trener Milorad Kosanović je među najboljim stručnjacima u Srbiji, ali mi ćemo pokušati da što pre rešimo pitanje pobednika – rekao je Lalatović.

Iskusni Zvezdin igrač sredine terena Saša Stojanović je istakao da oba kluba imaju veliki motiv: Crvena zvezda jer se bori za odbranu titule, a Novi Pazar za izlazak u Evropu. Lalatović je juče imao sastanak sa Milošem Bosančićem, koga je ukorio zbog ishitrenih izjava u medijima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.