Lalatović: Neka me doživotno suspenduju ako grešim da je bio bar jedan penal za nas!

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Neka me doživotno suspenduju ako grešim da je bio bar jedan penal za nas!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, bio je veoma ljut nakon svega što se dogodilo u Kruševcu, gde su crveno-beli odigrali 0:0 a njihov trener bio isključen u finišu.

"Nemam mnogo toga da kažem o današnjoj utakmici, iz svima dobro poznatog razloga. Sudija je svirao penal za Napredak, u redu, čim je pokazao na belu tačku, poštujem kriterijum u toj situaciji. Ali, isto tako u prvom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vukan Svaićević je bio u istoj situaciji ali sudija nije pokazao na belu tačku, što znači da nije bio isti kriterijum za nas i za njih. Ja znam da on nije želeo da svira penal za Crvenu zvezdu i razumem da je teško svirati penal pred kraj utakmice, ali ti ljudi moraju da shvate da mi ne postjimo zbog njih, nego oni zbog nas. Moji igrači, ja, naša deca i naše porodice živimo od ovoga. Ukoliko se ispostavi da nije bio nijedan jedanaesterac za Crvenu zvezdu u svim spornim situacijama koje sam naveo, pristajem da me doživotno suspenduju iz fudbala. Ali, ukoliko je bilo penala za Zvezdu, neka on prihvatni doživotnu suspenziju", rekao je Lalatović, a prenosi zvanični sajt šampiona Srbije u fudbalu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.