Lalatović: Nadam se Kruniću, Salami stiže u petak

Izvor: Sportal.rs, 13.Jan.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Nadam se Kruniću, Salami stiže u petak

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović najavio je mogućnost da se Rade Krunić (21) priključi njegovoj ekipi na zimskim pripremama. Dolazak nigerijskog napadača Gbolahana Salamija se očekuje u petak, a prema rečima mladog stručnjaka fudbaleri će od utorka raditi dva puta dnevno sve do odlaska na pripreme u Sloveniju.

Rukovodstvo crveno-belih aktivno rade na novim pojačanjima koji će podići kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << postojeće ekipe. Jedna od najvećih želja Nenada Lalatovića u ovom prelaznom roku jeste Rade Krunić (21), mladi reprezentativac BiH. Krunić je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Donjem Sremu, ali je on i dalje igrač italijanske Verone, pa je idalje neizvestan njegov transfer u Beograd.

- Očekujem da se u naredna dva dana reži pitanje Krunića koji nam je neophodan kako bi nastavili borbu za titulu. To je igrač koji je voljan da dođe, pritom poseduje određene kvalitete i smatram da njegov angažman u klubu treba da bude prioritet uprave - jasan je trener Lalatović, prenosi Sport.

Što se tiče već dogovorenog pojačanja, nigerijski napadač Salami dolazi u petak.

- Ostaje da se odradi papirologija kako bi Salami dobio vizu, te njegov dolazak očekujem u petak. Poznajem ga manje od Parkera, ali merilo je teren i videćemo kako će se uklopiti u ekipu - naveo je on.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

FKCZ: Salami stiže u petak, Despotović u Slovačkoj?

Izvor: RTS, 13.Jan.2015

Fudbaleri srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde, pre pet dana počeli su pripreme za prolećni deo prvenstva a pred polazak u Sloveniju tim se polako kompletira. Nigerijac Salami će se od petka naći na treninzima, Rade Krunić želi među crveno-bele ali čeka rešenje spora sa Veronom, dok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.