Lalatović: Meč protiv Zvezde diplomski ispit za Radnički

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Meč protiv Zvezde diplomski ispit za Radnički

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović utakmicu protiv Crvene zvezde okarakterisao je kao duel trenutno dva najbolja tima u Srbiji i poručio da njegove fudbalere čeka diplomski ispit. Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati na Čairu.
"Ono što me čini srećnim pred meč je što smo u poodmalkom delu sezone razdvojili Zvezdu i Partuzan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na tabeli i što smo dočekali da ovo bude derbi sezone u Srbiji. Naravno da je će duel između Zvezde i Partizana uvek biti derbi, ali trenutno stanje je takvo da se u Nišu sastaju dve ekipe koje su do sada najviše pokazale u ligi. Očekujem dobru utakmicu, pun stadion, jer smo mi svojim igrama zaslužili veliku podršku", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Lalatović dodaje da ne želi da preti prvaku Srbije i učesniku Lige šampiona, ali da Radnički ima ambicije.
"Ovaj meč biće naš diplomski ispit, jer imamo priliku da se dokažemo protiv sjajne ekipe. Zvezda ima dva pođednako jaka tima, prošle sezone je igrala Ligu Evrope, sada Ligu šampiona i pobedila je Liverpul. Kada igraš protiv takve ekipe moraš da imaš respekt, ali ne smeš da se plašiš. Jer, ako se oni nisu uplašili od Liverpula, nećemo se ni mi uplašiti od njih".
Lalatović naglašava da ne mogu da ga prevare najave izmenjenog tima Crvene zvezde zbog velikog broja povreda jer smatra da protivnik "ima pođednako jaka tima".
Zbog povreda neće moći da računa na Sašu Stojanovića, Sinišu Babića i Marka Mitrović, dok je iz istog razloga neizvestan nastup Lazara Ranđelovića.
Utakmica 17. kola Radnički - Crvena zvezda zakazana je za sutra od 19 sati na stadionu Čair.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred Zvezdu: Znam šta je derbi, ja sam "Milanez"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi večiti derbi u karijeru, poručuje da bi utakmicu protiv Crvene zvezde mogao da odluči i najmanji detalj...- Zvezda ima iskusan i talentovan tim, sa dugim fondom igrača i nema poraz u ABA ligi. Derbi je takav, onaj ko nije favorit ima nešto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radnički na Zvezdu sa poštovanjem, ne i sa strahom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2018

Kako je Crvena zvezda bez straha pristupila, onda i savladala Liverpul, tako treba i Radnički da priđe šampionu Srbije, smatra trener niškog sastava Nenad Lalatović, u derbiju Superlige zakazanom za subotu, 24. novembar od 19 sati na stadionu “Čair”.

Nastavak na JužneVesti.com...

SVI OČEKUJU DA IZGUBIMO! Evo šta je Lalatović još rekao pred gostovanje Zvezde u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 10:57

Duel vodećih timova igra se od 19 časova na Čairu...Derbi prvog dela Superlige Srbije ovog puta nije “večiti derbi”, već utakmica Radničkog i Crvene zvezde. Susret vodeća dva tima u našem šampionatu zakazan je za subotu od 19 časova na Čairu...Ipak, trener “Reala sa Nišave” Nenad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mirković: Ne očekujem lak posao protiv Dinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković kaže da, uprkos tome što je vranjanski Dinamo poslednji na tabeli Superlige, ne očekuje lak posao u utakmici 17. kola Superlige..."Očekuje nas meč protiv Dinama, pripremili smo se dobro. Svi igrači su mi na raspolaganju i zdravi su. Ne bežimo o uloge...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.