Trinkijeri pred Zvezdu: Znam šta je derbi, ja sam Milanez

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Zvezdu: Znam šta je derbi, ja sam "Milanez"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi večiti derbi u karijeru, poručuje da bi utakmicu protiv Crvene zvezde mogao da odluči i najmanji detalj.

- Zvezda ima iskusan i talentovan tim, sa dugim fondom igrača i nema poraz u ABA ligi. Derbi je takav, onaj ko nije favorit ima nešto više u utakmici... Detalji su jako važni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedan skok, lopta, faul ili mala stvar su važni. Zato je potrebna koncentracija - rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

On je dodao da veliku podršku sa tribina mora da se pretvori u ogromnu energiju na terenu, ali i da je svestan značaja utakmice.

- Uvek sanjaš da budeš na klupi meča Partizan - Crvena zvezda i Panatinaikos - Olimpijakos. Ako bi se snimio film, to je to, nema treće. Puno sam slušao, pričale su se bajke, ali ne želim da filozofiram, već da doživim taj osećaj. Uživaću svake sekunde, da jednog dana deci pričam kako je bilo. Ja sam iz Milana, "Milanez", znam šta je derbi.

Harizmatični Italijan opisuje da je upoznat da se "pobednici šire po kafićima, a poraženi ne izlaze iz kuća".

- Imao sam iskustva do sada sa navijačima Partizana i Crvene zvezde. Više nje od igra, nije rat, ali u tom "peckanju" je draž.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je sutra od 17 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred Zvezdu: Znam šta je derbi, ja sam "Milanez"

Izvor: RTS, 23.Nov.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi večiti derbi u karijeri, poručuje da bi utakmicu protiv Crvene zvezde mogao da odluči i najmanji detalj. . "Zvezda ima iskusan i talentovan tim, sa dugim fondom igrača...

Nastavak na RTS...

Trinkijeri pred Zvezdu: Znam šta je derbi, ja sam "Milanez"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi večiti derbi u karijeru, poručuje da bi utakmicu protiv Crvene zvezde mogao da odluči i najmanji detalj..."Zvezda ima iskusan i talentovan tim, sa dugim fondom igrača i nema poraz u ABA ligi. Derbi je takav, onaj ko nije favorit ima nešto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.