Lalatović: Glavu gore, prvenstvo nije gotovo (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Glavu gore, prvenstvo nije gotovo (VIDEO)

Crvena zvezda je izgubila u 147. "večitom derbiju", a trener Nenad Lalatović smatra da njegovi igrači moraju da dignu glavu nakon poraza od Partizana.

- Najbitnije je da dignemo glavu gore, prvenstvo nije gotovo. Partizan ima jako dobar, iskusan tim, koji igra već godinu dana zajedno. Njihovo iskustvo je došlo na videlo u drugom poluvremenu i čestitam na pobedi - rekao je Lalatović, prenosi Beta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

Šef stručnog štaba crveno-belih naglasio je i da je njegovom timu opet nedostajala realizacija. Crveno-beli sada imaju četiri boda manje od "večitog" rivala, koji ima i utakmicu manje.

- Izgubili smo mnogo vazdušnih duela, to mogu da zamerim, ali to je za analizu. Takođe, od početka prvenstva nam nedostaje realizacija, moraćemo da radimo na tome. Mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali u prvom poluvremenu, to je model kako treba dalje da igramo. Neshvatljiv je pad bio u drugom, Partizan je bio bolji, stvarao nam je probleme dugim loptama, a posle jedne takve je i pao gol - objasnio je Lalatović i dodao da nema šta da zameri mladom napadaču Luki Joviću koji je propustio dve izgledne prilike.

- Luka je mogao da bude junak, da je iskoristio šanse, pogotovo prvu. On je mlad igrač, nemam šta da mu zamerim. Ovo je bio veliki izazov za njega. Pokazao je da je biser i da je pred njim sjajna karijera. Promašio je šta nije smeo, ali to je fudbal, dešava se - rekao je Lalatović.

Zvezda će u sledećem kolu, narednog vikenda igrati na svom terenu protiv Donjeg Srema. Više fotografija možete da pogledate u našoj GALERIJI.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.