Lalatović: Biće veoma teško, ali želimo pobedu

Izvor: RTS, 03.Apr.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Biće veoma teško, ali želimo pobedu

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je ekipi dobrodošla pauza u prvenstvu i da očekuje pobedu u Novom Pazaru.

"Ovo je jako bitna, i ujedno jako teška utakmica za nas, samim tim što ćemo biti lišeni pomoći naših navijača. Uprkos tome, naš cilj se zna – da odemo u Novi Pazar i pokušamo da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najbolju utakmicu ove sezone. To neće biti nimalo lako jer Novi Pazar ima jako dobar tim, vezali su dve pobede u poslednje dve utakmice, puni su samopouzdanja. Ipak, ono što moji igrači moraju da znaju je da smo mi Crvena zvezda, i da nas ništa drugo ne zanima osim toga da se u Beograd vratimo sa tri osvojena boda", objasnio je Lalatović.
On je dodao da mu je drago što je ekipa smanjila zaostatak u odnosu na Partizan i da ponovo drži sudbinu u svojim rukama.
"Niko ne može da obeća deset pobeda do kraja, ali lepo je videti kada je prednost smanjena na minus dva. Lakše se diše, ne želimo da opterećujemo igrače, ali trudićemo se da pobedimo u svim mečevima do 'večitog derbija' sa Partizanom i da u lepom raspoloženju dočekamo taj meč", rekao je Lalatović.
Trener Zvezde je rekao da su, osim povređenog Ristića, svi ostali igrači spremni za predstojeću utakmicu u Novom Pazaru.
On je poručio da će danas razgovarati sa Milošem Bosančićem, koji je izjavio da zaslužuje veću minutažu.
"On je dobar momak, ali izgleda da se još nije privikao na Crvenu zvezdu. Danas ću mu na sastanku u četiri oka objasniti kako treba da se ponaša. On smatra da bi trebalo više da igra, ali šansu su dobili Katai i Stojanović", rekao je Lalatović.
Iskusni vezista Saša Stojanović rekao je da očekuje težak meč.
"Pazar je poznat po vrućem terenu, utakmica je važna za obe ekipe, nama su potrebni bodovi za titulu, a njima za četvrto mesto. Moramo da ih respektujemo, jer imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igrača", rekao je Stojanović.
Utakmica 21. kola Super lige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu od 15.30 na stadionu u Novom Pazaru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lalatović: Biće veoma teško; Kosanović: Zvezda je favorit, ali ...

Izvor: RTS, 03.Apr.2015

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je ekipi dobrodošla pauza u prvenstvu i da očekuje pobedu u Novom Pazaru. Kosanović: Zvezda je favorit, ali bio je i Partizan. . ."Ovo je jako bitna, i ujedno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.