LUKA JOVIĆ NAJAVIO: Vratiću se u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 22:15

LUKA JOVIĆ NAJAVIO: Vratiću se u Zvezdu

Oduševljen izdanjem crveno-belih.

Luka Jović odigrao je prvi meč protiv Crvene zvezde od kada je 2016. godine napustio crveno-bele. Rezultat neće pamtiti po dobrom, ali doček od navijača i kluba svakako hoće.

Pozdravljen je Zvezdino det ovacijama sa tribina "Marakane" a od svog nekadašnjeg kluba dobio je na poklon dres sa svojim prezimenom i brojem devet.

Posle utakmice su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu bila pomešana osećanja, pošto je njegov tim katastrofalno poražen od crveno-belih sa 5:0.

- Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom lošem svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač i nadam se povratku na "Marakanu" jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - rekao je Jović za Jutjub kanal "Zvezda kids".

Podsetimo, reprezentativac Srbije je posle odlaska iz Zvezde igrao za Benfiku, Ajntraht i Real Madrid.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.