LUDNICA: Avramović napunio koš Zvezde, a onda mu je sa leđa prišao Lesor i ohladio ga za sve pare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 11:05

LUDNICA: Avramović napunio koš Zvezde, a onda mu je sa leđa prišao Lesor i ohladio ga za sve pare (VIDEO)

Sjajna atmosfera u taboru crno-belih posle pobede.

Aleksa Avramović odigrao je brutalno drugo poluvreme u derbiju 21. kola ABA lige protiv Crvene zvezde.

Plejmejker Partizana postigao je 31 poen (ukupno 33) uz šutersko več na kojem bi mu pozavideli i najbolji “prangijaši” NBA lige.

Reprezentativac Srbije je pogodio osam trojki iz 10 pokušaja uz šest asistencija, a crno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Avramovićem na terenu postigli 33 poena više od večitog rivala.

Avramović je posle meča sa pravom bio u centru pažnje, a prilikom davanja izjave za Partizan TV usledio je “hladan tuš”. Za rashlađivanje je bio zadužen Matijas Lesor.

- Hladi se sad, ali je trenutno vruć, baš vruć – rekao je šaljivo Francuz dok je praznio flašicu vode po Avramovićevoj glavi.

Ubedljiv trijumf nad Crvenom zvezdom 98:84 posle dva ubedljiva poraza u dosadašnjem dleu sezone sigurno će mnogo značiti crno-belima na polju samopouzdanja u nastavku sezone.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.