LUDA PRIČA IZ BUGARSKE Kad Ljupko pogreši broj telefona?

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA PRIČA IZ BUGARSKE Kad Ljupko pogreši broj telefona?

Nekadašnji trener Crvene zvezde Ljupko Petrović tema je broj 1 u komšiluku, u Bugarskoj. Iskusni stručnjak vodi CSKA iz Sofije, ali je za utakmicu šampionata protiv Boteva proteklog vikenda bio suspendovan, nije mogao da sedi na klupi.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 9.00. Meč se igra u sredu od 21 čas u Minhenu.
Međutim, bio je na tribinama i nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zadovoljan dešavanjima na terenu. Zato je putem mobilnog telefona hteo da pozovi pomoćnika, da mu prosledi instrukcije, ali…
Ah, ta nova tehnologija… Ljupko je pogrešio broj, umesto saradnika pozvao je jednog novinara. Zasmetalo je Petroviću što je pomoćnik poslao na teren Rodrigeza, tražio je objašnjenje.
Zbunjeni novinar prvo mu je prekinuo vezu, ali je temperamentni trener bio uporan, pa je opet pozvao isti broj i opet mu se, zamislite, javio isti predstavnik “sedme sile”. Ova komična situacije je postala pravi hit na društvenim mrežama.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ljupko će biti novčano kažnjen jer je prekršio pravila da kada traje suspenzija ne može da komunicira sa stručnim štabom. Ipak, Ljupko može da bude zadovoljan jer je njegov tim pobedio sa 1:0.
📞❌ 72-year-old CSKA-Sofia coach Ljupko Petrović, who was suffering a touchline ban for last weekend’s league game v Botev, tried to give guidelines over the phone from the stands but dialed a wrong number, calling a Bulgarian journalist instead of his assistant on the bench 😂 pic.twitter.com/9TjvnqfHiA
— mshumanov (@shumansko) September 16, 2019



The post LUDA PRIČA IZ BUGARSKE Kad Ljupko pogreši broj telefona? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljupko Petrović je zvezda u Bugarskoj, ali iz pogrešnog razloga!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019

Legendarni trener napravio veliki gaf...Osvajač Evrope sa Crvenom zvezdom 1991. godine Ljupko Petrović, ove sezone predvodi CSKA iz Sofije, a njegova ekipa je juče zabeležila pobedu od 1:0 protiv Boteva iz Plovdiva...Ipak, njega nije bilo na klupi, ali ga je bilo u svim vestima...Na klupi ga nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.