Ljupko Petrović je zvezda u Bugarskoj, ali iz pogrešnog razloga!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljupko Petrović je zvezda u Bugarskoj, ali iz pogrešnog razloga!

Legendarni trener napravio veliki gaf.

Osvajač Evrope sa Crvenom zvezdom 1991. godine Ljupko Petrović, ove sezone predvodi CSKA iz Sofije, a njegova ekipa je juče zabeležila pobedu od 1:0 protiv Boteva iz Plovdiva.

Ipak, njega nije bilo na klupi, ali ga je bilo u svim vestima.

Na klupi ga nije bilo zbog suspenzije, a tokom meča je sa tribina telefonom zvao svog pomoćnika jer mu se nije svidela izmena koju je napravio.

Kada mu je druga strana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spustila slušalicu, pokušao je ponovo da ga dobije i onda mu je bilo jasno - oba puta je zvao novinara koji je bio na tribinama.

Ljupko je na kraju dobio kaznu od 1000 evra zbog kršenja pravilnika u kom se jasno navodi da nije dozvoljeno suspendovanom treneru komunicirati sa stručnim štabom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.