Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUČO OTKRIO: Ovo je njegov omiljeni igrač (FOTO)

Argentinski fudbarel Luis Ibanjez je srećan u Crvenoj zvezdi. Iako je tražio garancije kluba pre dolaska, shvatio je da nije sve u novcu i kakvu draž predstavlja nošenje crveno-belog dresa. 

Zvezda je lider na tabeli, Delije su uvek tu, porodica mu je zadovoljna u prestonici Srbije… A znate li koji je Lučov omiljeni igrač?
Rešio je da to otkrije preko Instagrama, a naišao je na odobravanje Uga Vijere i Idana Verada.
 
A photo posted by Luis >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ibañez 88 (@luisibanez88) on Nov 19, 2015 at 6:13am PST

Izvor: Instagram/Luis Ibanjez
Među komentarima upućenih moglo se pročitati da će mali biti sjajan igrač, ‘zanajući kako šutira’, a i da treba da ga upiše u Zvezdinu školu.
Kada smo već kod Zvezdine škole, trojica igrača će današnji dan pamtiti za ceo život.
The post LUČO OTKRIO: Ovo je njegov omiljeni igrač (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DONALD GOLICA MAŠTU NAVIJAČIMA: Šta li je sada smislio ? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2015

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rešio je da ponovo obraduje svoje navijače. . . Igrač koji izrasta u miljenika Delija aktivan je na društvenim mrežama, pa i sa utakmica Zvezde. Odličnim rolama ali i gestovim poput ovih kupio je navijače..  . A photo posted by Mitchell Donald (@mitchell.donald)...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.