LSL - Zvezdin preokret sa kreča, o prvom penalu će se pričati dugo!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Zvezdin preokret sa kreča, o prvom penalu će se pričati dugo!

Inđija umalo do iznenađenja.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su nova tri boda u osmom kolu Linglong Superlige Srbije pošto su na domaćem terenu savladali Inđiju sa 2:1 nakon preokreta i dva dosuđena penala.

Jalova terenska inicijativa "crveno-belih" u kojoj se najviše istakao Van La Para nije pomogla pulenima Vladana Milojevića, pa je u 35. minutu usledila kazna.

Odbijenu loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon prekida sačekao je i namestio Branislav Tomić koji je odličnim udarcem sa distance savladao Borjana za veliku radost gostiju iz Inđije.

Imala je Zvezda nekoliko poluprilika, Van La Para je pokušao makazicama, a precizan nije bio ni Garsija, pa se na odmor otišlo sa prednošću gostiju.

Ništa konkretnije nisu zaigrali "crveno-beli" ni u drugom poluvremenu, ali su ipak uspeli da stignu do preokreta i osvoje čitav plen.

O prvom penalu u 87. minutu će se još dugo pričati, kontakt jeste postojao, ali čini se da je to bilo van kaznenog prostora.

Sudija Stojiljković je pokazao na belu tačku, a sa nje je bio siguran Milan Pavkov.

U drugom minutu nadoknade vremena ponovo je dosuđen penal, a precizan je bio takođe Pavkov.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo šta navijači misle o penalu za Zvezdu! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Očekuje nas burno veče....Fudbaleri Crvene zvezde večeras su ostvarili pobedu na domaćem terenu protiv Inđije...Imao je gost prednost praktično do samog kraja meča, da bi potom usledila dramatična završnica i totalni preokret u režiji Milana Pavkova koji je postigao dva gola sa penala...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.