LŠ (kvalifikacije): Slavili Zvezda i Radnički

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kvalifikacije): Slavili Zvezda i Radnički

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca zabeležili su pobede u utakmicama drugog kola kvalifikacionih turnira za plasman u Ligu šampiona. Beogradski crveno-beli su u grupi A u Hanoveru savladali Spartak iz Volgograda sa 14:4 (2:1, 4:1, 4:2, 4:0). Najefikasniji u redovima šampiona Srbije bio je Strahinja Rašović sa pet golova, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se po tri puta u strelce upisali Tomašević i Viktor Rašović.

Slavili su i Kragujevčani, koji su na svom bazenu pobedili istanbulski Juzme sa 18:3 (4:2, 3:0, 4:0, 7:1). Radnički su do druge pobede u grupi D predvodili Vuksanović i Milić sa po pet golova, dok je jedan manje dao Basara.

Crvenu zvezdu u poslednjem kolu turnira u Hanoveru u nedelju očekuje meč sa Pro Rekom (10.30), dok će se Radnički sastati sa Posilipom (11.30).

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Vaterpolisti Zvezde i Radničkog ubedljivi

Izvor: Blic, 19.Okt.2014, 08:13

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca zabeležili su pobede u utakmicama drugog kola kvalifikacionih turnira za plasman u Ligu šampiona...Zvezde je u grupi A u Hanoveru deklasirali Spartak iz Volgograda sa 14:4 (2:1, 4:1, 4:2, 4:0) i time obezbedila nastavak igranja u Evropi. Najefikasniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.