LŠ: Zvezda pobedila Valetu na Malti!

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Zvezda pobedila Valetu na Malti!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Valetu 2:1, posle preokreta na Malti u prvom meču u kvalifikacijama za Ligu šampiona posle devet godina.

Crveno-beli su uprkos slabom izdanju u prvih 45 minuta uspeli da u nastavku izbore prednost pred revanš drugog kola kvalifikacija za LŠ.

Zvezda je odigrala dva potpuno različita poluvremena, razočarala je u prvom, ali je u drugom uspela da sve nadoknadi. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Umnogome su u tome pomogle izmene trenera Božovića, poslednje pojačanje Mouče i Sikimić su doprineli boljoj završnici crveno-belih.

Zvezda je gubila od 15. minuta posle evrogola Federika Falkonea, volej udarcem desnom nogom iskosa da desne strane kaznenog.

Izvor: Youtube

  Ipak, Zvezda je u nastavku zaigrala znatno bolje, u potpunosti je nadigrala rivala i zasluženo preokrenula.

Junak trijumfa bio je Aleksandar Katai koji je u roku od desetak minuta bio učesnik kod oba gola crveno-belih.

Prvo je u 66. posle dubinskog pasa Kange skoro sa iste pozicije s koje je pogodio Falkone, on postigao jednako lep gol lobovavši golmana Valete.

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=1rVll7uJkOAdzed

Već u 75. minutu bilo je 1:2. Ovaj puta Katai je prevario čuvara na levoj strani kaznenog i poslao loptu po zemlji pored golmana na peterac, gde je rezervista Sikimić bio brži od čuvara i ubacio je u nebranjenu mrežu.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.