LŠ: Šesti poraz Zvezde, crveno-bele uzele set Igtisadčiju

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Šesti poraz Zvezde, crveno-bele uzele set Igtisadčiju

Crvena zvezda je pretrpela i šesti poraz u B grupi Lige šampiona, pošto je u Bakuu izgubila od Igtisadčija sa 3:1 (27:29, 25:13, 25:13, 25:12).
(FOTO: N. Negovanović)
Najviše uzbuđenja bilo je u prvom setu. Domaćin je vodio sa 23:21, kada je Helić sa tri vezana poena dovela Zvezdu do prve set lopte.
Igra poen za poen trajala je do same završnice, Igtisadči je propustio dve set >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << lopte, dok je Zvezda iskoristila treću i to zahvaljujući Trnićevoj, koja je upisala dva asa.
U drugom i trećem setu crveno–bele su držale priključak do polovine setova, a onda je Igtisadči preko iskusne Holanđanke Flir, ali i Kineskinje Žang preuzeo stvari u svoje ruke i lako okončavao setove u svoju korist.
Najefikasnija u ekipi Zvezde bila je Adela Helić sa 20 poena, dok je Jelena Trnić osvojila sedam.
U ekipi Igtisadčija, Lei Žang i Manon Flir su upisale po 18 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvezda porazom završila takmičenje u Ligi šampiona

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2013

Odbojkašice Crvene zvezde pretrpele su i šesti poraz u Grupi B Lige šampiona, pošto su danas u Bakuu izgubile od Igtisadčija sa 1:3 (29:27, 13:25, 13:25, 12:25)... Najefikasnija u ekipi Crvene zvezde bila je Adela Helić sa 20 poena, dok je Jelena Trnić postigla sedam. U ekipi Igtidačija Lei...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.