LOPTA SE ZAKOTRLJALA: Miljenik Delija na terenu 18 minuta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 14:52

LOPTA SE ZAKOTRLJALA: Miljenik Delija na terenu 18 minuta! (VIDEO)

Iznenađenje na startu.

Fudbaleri Seula jedni su od glavnih kandidata za visok plasman, međutim, oni su na doživeli su poraz na otvaranju šampionata Južne Koreje. Ekipa nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Alekdasnra Pešića je kao gost istpustila prednost, a potom izgubila od Gangvona sa 3:1 (0:1).

Meč je odigran bez prisustva navijača zbog pandemije korona virusa. To kao da je u početku bio otežavajuć faktor za domaći tim, pa je Seul poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 37. minutu preko Park Dong-Đina. Ipak, u nastavku je Gangvon bio mnogo bolji, a izjednačio je već u 53. minutu golom rezerviste Kim Đi-Hjuna. Sa dva brza gola, prvim u 85., koji je delo Jo Jan-Vaea i drugim koji je postigao dva minuta kasnije Kim Sung-Dae, preokret je bio potpun, Gangvon je stigao do trijumfa i prva tri boda u prvenstvu.

Od 72. minuta, za Seul je zaigrao i nekadašnji miljenik Delija Aleksandar Pešić. Ipak, srpski golgeter nije uspeo da pomogne gostima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kakva utakmica, Srbin heroj, BATE na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Možda i najuzbudljiviji meč od početka sezone u Belorusiji, bivši napadač Zvezde u centru pažnje..Ovog vikenda igra se osmo kolo šampionata Belorusije, a najviše pažnje izazvala je utakmica između Smolevičija i BATE Borisova, koji u gosti posle par preokreta dobili sa 5:3, a glavna uloga pripala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.