ZVEZDA PREŽIVELA DANSKO NEVREME: Ivanić kaznio promašaje, Mitdjiland uz dosta sreće stigao do boda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 18:22

ZVEZDA PREŽIVELA DANSKO NEVREME: Ivanić kaznio promašaje, Mitdjiland uz dosta sreće stigao do boda (VIDEO)

Crveno-beli mogu biti zadovoljni.

Fudbaleri Crvene zvezde i Mitdjilanda odigrali su meč bez pobednika u trećem kolu Lige Evrope. Naime, duel grupe "F" na MCH areni završen je rezultatom 1:1 (0:0).

Oprezno je počelo sa obe strane terena. U prvih 20-tak minuta videli smo samo nekoliko udaraca sa distance, prednjačili su Kanga, Isaksen i Paulinjo. Upravo je Isaksen imao jednu od boljih prilika za danski klub. Mladi ofanzivac je šutirao sa ivice šesnaesterca, odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to bio udarac, ali Borjan je bio još bolji. Usledila je provala oblaka koja je više odgovarala ekipi Boa Henriksena. U tom periodu igre, Mitdjiland je propustio najbolji priliku. Dir je u 33. minutu pogodio stativu, sreća je bila na strani srpskog šampiona.

U drugom poluvremenu gledali smo znatno kvalitetniju utakmicu. Crveno-beli su vrebali svoju šansu iz prekida i kontranapada, a upravo je jedan faul bio dobitan za pulene Dejana Stankovića. Igrao se 58. minut kada je Ben odlično centirao posle faula na 35 metara, Degenek je prebacio na drugu stativu, a tamo Ivanić uz pomoć Dionija trese mrežu Olafsona.

Domaćin je posle primljenog pogotka krenuo na "sve ili ništa", a takav pristup igri dao je rezultat 20 minuta kasnije. Lind je pogodio stativu udarcem distance, lopta se odbila pravo u noge Dira kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu za 1:1.

Do kraja susreta gledali smo dominaciju Mitdjilanda, na sreću beogradskog kluba rezultat se nije menjao.

Posle novog, sedmog osvojenog boda, Crvena zvezda je ostala na čelu tabele grupe "F" i na dobrom je putu da se plasirao u nokaut fazu takmičenja. Danska ekipa je treća sa samo dva boda.

LIGA EVROPE - 3. KOLO

Stadion: MCH arena

Sudije: Roj Reinšrajber, David Elijas Biton, Sagi Metzamber.

Midtjiland (3-4-1-2): Olafson - Dalsgard, Svjatčenko (K), Dir - Anderson, Ažuste, Nvadike, Paulinjo - Evander - Isaksen, Sisto.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan (G) - Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić - Sanogo, Srnić - Falko, Kanga, Ivanić - Ben.

De serbiske mestre kommer på besøg!

🏆 @EuropaLeague, Matchday 3

⚽ #FCMCZV

📍 MCH Arena

⌚ 18:45

🎟 https://t.co/BWKzmhuHMw

🌜 9° С

📺 TV2 Sport pic.twitter.com/ID3xVP2Slj

— FC Midtjylland (@fcmidtjylland) October 21, 2021

⭐Danas igra Zvezda⭐

🔴⚪#fkcz #uel pic.twitter.com/iTkneXgqVs

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.