Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Svojevoljno ću otići iz moje Zvezde samo u jednom slučaju!

Na konferenciji za novinare pred put u Jagodinu na meč 17. kola Superlige Srbije trener fudbalera Crvene zvezde govorio je u kom trenutku bi jedino otišao iz kluba, a govorio je i o kvalitetima napada kojim raspolaže i svojih igrača, Gavrića i Savićevića.

Nenad Lalatović na klupi Crvene zvezde je upisao četiri remija u poslednjih pet zvaničnih utakmica, pa je i pritisak sve veći na njegovim, ali i plećima samih igrača. Ipak, on kaže da pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << otkaza od rukovodstva nema.
- Ja sam tu i uprava ne vrši pritisak na mene. Kad bude htela armija navijača ja ću otići. Čist sam pred sobom. Ako ’Sever’ bude pevao ’Nešo, odlazi’, ja ću otići – istakao je šef stručnog štaba crveno-belih.
Objasnio je da bi od Nenad Gavrića očekivao više da igra na poziciji desnog spoljnjeg, ali da to mesto čvrsto drži Darko Lazović.
- Gavra je u Zvezdu došao pre mene. I ima kvalitet za Zvezdu. Bio je najbolji kada smo u Napretku pobedili Partizan. Samo njegovo mesto je desno gore. Kada tu bude igrao biće 40 odsto bolji – a zatim već u narednoj utakmici najavio napad na prednost Partizana koja i dalje iznosi šest bodova:
- Na našu sreću, razlika između Partizana i nas je ostala ista, ali više nema izgovora! Znamo sve o Jagodini, da ima odličnu kontru, znamo da će nam psihološki biti mnogo teško, ali ubeđen sam da ćemo u nedelju biti mnogo bolji. Nama je realizacija jedina rana. Nadam se da ćemo i to rešiti, da će i Luka Jović pokazati da je sazreo – istakao je Lalatović.
Lalatović je najavio da bi i zimsko pojačanje Orlandić mogao da zaigra u Jagodini, s obzirom da je bio odličan u prijateljskom duelu protiv Radničkog iz Obrenovca. Meč 17. kola između Jagodine i Crvene zvezde igra su nedelju sa početkom u 15 časova.
hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.