Lalatović: Kada budem čuo Nešo, odlazi, idem... Ali, neću otići, samo ću preći na tribinu

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Kada budem čuo "Nešo, odlazi", idem... Ali, neću otići, samo ću preći na tribinu

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ističe pred gostovanje Jagodini u drugom kolu drugog dela sezone da se nada da će njegovi igrači ostvariti bolji rezultat nego u remiju sa niškim Radničkim.

"Na našu sreću, prednost rivala nije uvećana posle prvog prolećnog kola, sada imamo 14 rundi nadmetanja da probamo da je smanjimo. Moramo da se iskupimo za kiks pred našim navijačima, da igramo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pobedimo. Sigurno će biti promena u timu u odnosu na Niš, ali ne bih o tome koliko ću igrača da promenim", rekao je Lalatović i osvrnuo se na kadrovsku situaciju:

"Ne znam da li će se Salami vratiti, ne bih dublje ulazio u to. Pavićevića i Mbođa muči temperatura. Nadam se da će Orlandić i Parker pokazati da su prava pojačanja i popraviti efikasnost. Kada sam ja igrao, znali smo da nam je dovoljan jedan gol... Sada imamo jaku odbranu, samo malo da popravimo napad. Bolji tereni nam trebaju zbog publike, a ne da bismo mi imali alibi", rekao je Zvezdin trener.

Kada je o alibiju reč, on kaže da ga neće tražiti ako bude zahteva sa tribina za njegovom ostavkom:

"Kada navijači budu hteli i kada sa Savera budem čuo 'Nešo odlazi', odmah ću otići. A nikada neću otići jer ću samo preći na tribine", istakao je Zvezdin strateg, koji se osvrnuo i na situaciju sa Gavrićem:

"Gavrić ima kvalitet za Zvezdu. Njegova pozicija je desno krilo, ali igra levo jer nemamo nikoga za tu poziciju. Kada bude igrao desno biće 40 odsto bolji. Ajde da ni o njemu ni o Savićeviću ne sudimo posle prvog kola. Svi su odigrali loše, ali ja sam kriv kao trener", naglašava trener crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LALATOVIĆ VELIKI DELIJA: Trener Zvezde dao sjajan odgovor ako bude čuo ‘Nešo odlazi’

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ima mnogo problema u svojoj prvoj sezoni, zbog remija sa Radničkim u Nišu našao se na udaru javnosti, ali ne brine za svoj posao.  . . - Kada navijači budu hteli i kada sa Savera budem čuo ‘Nešo odlazi’, odmah ću otići. Ali zapravo nikada neću otići,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.