LALATOVIĆ: Ristić je biser Zvezde, Nišlijama želim pobedu nad Partizanom!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Ristić je biser Zvezde, Nišlijama želim pobedu nad Partizanom!

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Radničkim koji sledeće kolo igra sa crno-belima

”Tradicija je tu da bi se rušila” bile su reči trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića dan pred meč sa Radničkim iz Niša, a sve apropro toga da su crveno-beli u poslednjih 12 godina samo tri puta slavili na premijeri.

Međutim, ovoga puta nisu imali problema jer su već nakon prvih 45 minuta imali dva gola prednosti, što je i konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rezultat, a što je najvažnije kontrolisali su igru.

- Jako mi je drago što smo napokon prekinuli tradiciju prokletstva prvog kola. Ušli smo od prvog minuta u utakmici kako treba. Ono što sam tražio to je i ispunjeno. Igrali smo presing na sredini što je bila pobednička formula – rekao je Lalatović i dodao:

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Dali smo dva gola, ali sam igračima rekao da je 2:0 opasan rezultat. Setite se Donjeg Srema pred 44 hiljade gledalaca. I u drugom delu smo imali odlične šanse, ali ih nismo iskoristili. Svom kolegi želim puno sreće u sledećoj utakmici (Nišlije igraju proiv Partizana)

Nije Lalatović krio emocije prilikom izlaska na teren, ali i povratka u svlačionicu.

- Emocije su postojale. Ja sam ovde proveo pola svog života. Dobio sam aplauz na izlasku na Marakanu i ja sam im se odužio na kraju. Ne toliko ja koliko moji igrači. Hvala publici na tome što su nas bodrili – rekao je mladi stručnjak, a potom se osvrnuo i na šansu koju je dao Mihajlu Ristiću:

- Ušao je dobro u utakmicu. Pokazao je da je biser Zvezde i za godinu dve biće svetla budućnost našeg tima. Naravno, tu su i ostali, a ja opstajem pri svojim rečima da ću mlađima davati šansu kada se za to ukaže prilika.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Trener Radničkog iz Niša Dragoljub Stepanović mogao je samo da pruži ruku i čestita crveno-belima koji su, prema njegovim rečima, zasluženo pobedili

- Crvena zvezda je zasluženo pobedila igrom u prvom poluvremenu. Moj tim nije pokazao ono što može. I tu jednu šansu koju smo imali ne bi promenila ništa. Zvezda nas je nadigrala u svakom segmentu. Moraćemo ove nedelje dobro da se oznojimo jer čekamo Partizan – jasan je bio Stepanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lalatović: Ristić, Jović i Jovanović su biseri srpskog fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je izuzetno zadovoljan zbog premijernog trijumfa svog tima na startu sezone u Jelen Superligi. Nekadašnjeg kapitena crveno-belih posebno je zadovoljio odnos igrača prema igri. "Jako mi je drago što smo prekinuli negativnu tradiciju utakmica u prvom kolu. U...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.