LALATOVIĆ: Ristić je biser Zvezde, Nišlijama želim pobedu nad Partizanom!

Trener crveno-belih nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Radničkim koji sledeće kolo igra sa crno-belima

  • 11

''Tradicija je tu da bi se rušila'' bile su reči trenera Crvene zvezde, Nenada Lalatovića dan pred meč sa Radničkim iz Niša, a sve apropro toga da su crveno-beli u poslednjih 12 godina samo tri puta slavili na premijeri.

Međutim, ovoga puta nisu imali problema, jer su već nakon prvih 45 minuta imali dva gola prednosti, što je i konačan rezultat, a što je najvažnije kontrolisali su igru.

- Jako mi je drago što smo napokon prekinuli tradiciju prokletstva prvog kola. Ušli smo od prvog minuta u utakmici kako treba. Ono što sam tražio to je i ispunjeno. Igrali smo presing na sredini što je bila pobednička formula - rekao je Lalatović i dodao:

- Dali smo dva gola, ali sam igračima rekao da je 2:0 opasan rezultat. Setite se Donjeg Srema pred 44 hiljade gledalaca. I u drugom delu smo imali odlične šanse, ali ih nismo iskoristili. Svom kolegi želim puno sreće u sledećoj utakmici (Nišlije igraju proiv Partizana)

Nije Lalatović krio emocije prilikom izlaska na teren, ali i povratka u svlačionicu.

- Emocije su postojale. Ja sam ovde proveo pola svog života. Dobio sam aplauz na izlasku na Marakanu i ja sam im se odužio na kraju. Ne toliko ja koliko moji igrači. Hvala publici na tome što su nas bodrili - rekao je mladi stručnjak, a potom se osvrnuo i na šansu koju je dao Mihajlu Ristiću:

- Ušao je dobro u utakmicu. Pokazao je da je biser Zvezde i za godinu dve biće svetla budućnost našeg tima. Naravno, tu su i ostali, a ja opstajem pri svojim rečima da ću mlađima davati šansu kada se za to ukaže prilika.

Trener Radničkog iz Niša Dragoslav Stepanović mogao je samo da pruži ruku i čestita crveno-belima koji su, prema njegovim rečima, zasluženo pobedili

- Crvena zvezda je zasluženo pobedila igrom u prvom poluvremenu. Moj tim nije pokazao ono što može. I tu jednu šansu koju smo imali ne bi promenila ništa. Zvezda nas je nadigrala u svakom segmentu. Moraćemo ove nedelje dobro da se oznojimo jer čekamo Partizan - jasan je bio Stepanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bandzi

    9. avgust 2014 | 22:28

    Samo hrabro nišlije, sledeće kolo vas čeka dosta lakši posao.

  • Veteran

    9. avgust 2014 | 22:59

    Decko ima komplex Partizana...

  • stojke

    10. avgust 2014 | 09:23

    Pa 90% ekipa pusta Zvezdu a imaju premije da pobede Partizan. Golman vam pusta gol... Samo ima u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA