LA LIGA Dva kola, dva gola – šest bodova Atletika

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Dva kola, dva gola – šest bodova Atletika

“Vojska” Dijega Čola Simeonea nastavlja da igra tvrdo i u ovoj sezoni, retko kada lepršavo, ali pobede i bodovi se pišu. Po jedan gol u oba kola bilo je dovoljno “jorgandžijama” za stopostotni učinak u La Ligi. U predrgrađu Madrida, Atletiko je pobedio Leganes sa 1:0 (0:0).
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojs je 2.45. Meč se igra u utorak od 21 čas.
Gosti su već >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << veći deo susreta kontrolisali igru, ali nije uspeli da proboju odbranu domaćina sve do 71. minuta, kada je Viktor Vitolo savladao golmana Leganesa Sorijana. Nekadašnji fudbaler Sevilje dobio je odličnu loptu od mladog Portugalca Žoaa Feliksa i rutinski sa desetak metara levom nogom poslao u mrežu.

Pre toga je Leganes pogodio prečku iz slobodbnog udarca. I na drugoj strani, Atletiko je pogodio stativu. Na kraju, kvalitet je došao do izražaja za novu pobedu tima sa Metropplitana. Posle primljenog pogotka imali su domaćini nekoliko solidnih pokušaja, ali mreža odličnog slovenačkog golmana Jana Oblaka se nije tresla. U 84. minutu, Alvaro Morata je imao zicer, hteo je da bude nesebičan, uposli Feliksa, ali nije bio uspešan.
Na klupi Atletika ceo meč je presedeo nekadašnji fudbaler Partizana Ivan Šaponjić. Dok je Atletiko sa dva gola stigao do šest bodova, Leganes je sa dva pogotka u svojoj mreži ostao na nuli posle uvodna dva kola šampionata Španije.
LA LIGA – 2. KOLO
Nedelja
Leganes – Atletiko Madrid 0:1 (0:0)
(Vitolo 71)
Alaves – Espanjol 0:0
Majorka – Real Sosijedad 0:1 (0:0)
(Odegard 83)
21.00 Barselona – Betis
Petak
Granada – Sevilja 0:1 (0:0)
(Jordan 52)
Levante – Viljareal 2:1 (0:1)
(Rožer 68 penal, 73 penal – Moreno 3)
Subota
Real Madrid – Valjadolid 1:1 (0:0)
(Benzema 82 – Gvardiola 88)
Osasuna – Eibar 0:0
Selta – Valensija 1:0 (1:0)
(Fernadez 15)
Hetafe – Atletiko Bilbao 1:1 (1:1)
(Mata 12 – Garcija 6)


The post LA LIGA Dva kola, dva gola – šest bodova Atletika appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - "Jorgandžije" slavile u predgrađu Madrida, Šaponjić ostao bez minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019

Formula koja donosi rezultat se ne menja u Atletiku...Fudbaleri Atletika iz Madrida ostvarili su pobedu i u drugom kolu španske Primere pošto su savladali Leganje rezultatom 1:0...Nije to bila dopadljiva igra od strane obe ekipe u prvih 45 minuta, pa je odluka o pobedniku morala da padne u drugom delu...

Nastavak na Sportske.net...

ČELENDŽER MAJORKA: Petrović KRENUO silovito

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 15:37

Sledi meč sa Stahovskim...Danilo Petrović je uspešno startovao na čelendžetu u Majorci. Srbin je savladao Izraelca Arona Koena sa 6:3, 6:2 i to za svega 59 minuta...Trenutno 247. igrač je u oba seta po dva puta oduzimao servis rivalu, da bi zabeležio maksimalnu pobedu...U narednoj rundi rival...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.