Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 10:30

Kuzmić posle blistave partije: „Gledam svaku Zvezdinu utakmicu“

Centar FMP Ognjen Kuzmić pružio je impresivnu partiju protiv bivšeg tima Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.
Ekipa iz Železnika je eliminisana u duelu sa Crvenom zvezdom, a Ognjen Kuzmić je bio posebno motivisan protiv bivših saigrača. Sa 18 poena i 15 skokova odigrao je jednu od najboljih utakmica u poslednjih nekoliko godina.
“Dobro sam se osećao, ali košarka je timski sport. Ne može nikad jedan čovek da bude zaslužan za dobro ili loše. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Dosta je lakše što imamo više prostora za treniranje“, rekao je Kuzmić i dodao:
„Čestitam Zvezdi na pobedi, a mislim da smo dali sve od sebe i da smo se borili. Oni su dosta bolji i kvalitetniji tim, a mi se borili kako znamo i umemo“.
Neko je ko dobro poznaje grupu momaka od prekoputa.
„Poznajem godinama, dobro je bilo. Pratim svaku Zvezdinu utakmicu“.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.