Kup: Pazarci na Zvezdu

Izvor: B92, 15.Jan.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Pazarci na Zvezdu

Odbojkaši Crvene zvezde igraće u piolufinalu Kupa Srbije sa Novim Pazarom, određenom je žrebom.

Novi Pazar je domaćin završnog turnira koji se igra 23. i 24. februara.

Branioci trofeja, odbojkaši novosadske Vojvodine, igraju sa kragujevačkim Radničkim.

Milić: Nismo imali sreće

Trener odbojkaša Novog Pazara Radoslav Milić rekao je posle žreba da njegova ekipa nije imala sreće, pošto je za rivala dobila Crvenu zvezdu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Žao mi je što smo izvukli najtežeg rivala, ali ni protiv ostalih učesnika završnog turnira ne bi imali ulogu favorita. Odigraćemo najbolje što možemo protiv aktuelnog šampiona i najboljeg domaćeg tima", rekao je Milić radiju Sto plus.

Finalni turnir Kupa Srbije održaće se 23. i 24. februara u Novom Pazaru, a u drugom polufinalnom duelu sastaće se branilac trofeja Vojvodina i Radnički iz Kragujevca.

"Želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, kao i naš grad, jer cilj nam je da se ove sezone ekipa plasira u Super ligu", kazao je Milić.

Pazarci se trenutno pripremaju za nastavak takmičenja u odbojkaškoj Prvoj ligi, pa će u utorak i sredu odigrati dve kontrolne utakmice sa Budvanskom rivijerom u Budvi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarci: "Gde baš na Zvezdu!"

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2013

Trener odbojkaša Novog Pazara Radoslav Milić rekao je posle današnjeg žreba polufinalnih parova Kupa Srbije da njegova ekipa nije imala sreće, pošto je za rivala dobila Crvenu zvezdu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.