Utorak, 15.01.2013.

15:56

Kup: Pazarci na Zvezdu

Odbojkaši Crvene zvezde igraće u piolufinalu Kupa Srbije sa Novim Pazarom, određenom je žrebom.

Izvor: B92, Beta

Default images

Novi Pazar je domaćin završnog turnira koji se igra 23. i 24. februara.

Branioci trofeja, odbojkaši novosadske Vojvodine, igraju sa kragujevačkim Radničkim.

Milić: Nismo imali sreće

Trener odbojkaša Novog Pazara Radoslav Milić rekao je posle žreba da njegova ekipa nije imala sreće, pošto je za rivala dobila Crvenu zvezdu.

"Žao mi je što smo izvukli najtežeg rivala, ali ni protiv ostalih učesnika završnog turnira ne bi imali ulogu favorita. Odigraćemo najbolje što možemo protiv aktuelnog šampiona i najboljeg domaćeg tima", rekao je Milić radiju Sto plus.

Finalni turnir Kupa Srbije održaće se 23. i 24. februara u Novom Pazaru, a u drugom polufinalnom duelu sastaće se branilac trofeja Vojvodina i Radnički iz Kragujevca.

"Želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, kao i naš grad, jer cilj nam je da se ove sezone ekipa plasira u Super ligu", kazao je Milić.

Pazarci se trenutno pripremaju za nastavak takmičenja u odbojkaškoj Prvoj ligi, pa će u utorak i sredu odigrati dve kontrolne utakmice sa Budvanskom rivijerom u Budvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: