Kup: Napredak poslednji učesnik osmine finala

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: Napredak poslednji učesnik osmine finala

Kompletiran je spisak učesnika osmine finala nacionalnog fudbalskog kupa.

Poslednji učesnik osmine finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji biće ekipa kruševačkog Napretka.

Kruševljani su u odloženoj utakmici šesnaestine finala savladali danas Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 2:0 (1:0) i tako zauzeli mesto među šesnaest najboljih.

Vodeći gol za Napredak postigao je Miloš Vulić iz penala u 33. minutu, a pobedu je "overio" Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ivanović u prvom minutu nadoknade vremena.

Ranije danas plasman u osminu finala obezbedila je i Crvena zvezda koja je kao gost savladala Dinamo iz Vranja istovetnim rezultatom kojim je Napredak dobio drugoligaša iz Gornjeg Milanovca.

Žreb osmine finala Kupa Srbije zakazan je za petak od 12 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Evo i spiska učesnika osmine finala: Partizan, Crvena zvezda, Radnički (Niš), Spartak ŽK, Čukarički, Vojvodina, Radnik, Mladost (Lučani), Zemun, Mačva, Napredak, Javor Matis, Borac (Čačak), TSC (Bačka Topola), Sinđelić (Beograd) i Budućnost (Dobanovci).
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.