Kraso: Jedva čekam da osetim atmosferu Marakane

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 13:37

Kraso: Jedva čekam da osetim atmosferu "Marakane"

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso izjavio je da je zadovoljan dosadašnjim pripremama za novu sezonu i istakao da jedva čeka da istrči na teren Marakane.

Crvena zvezda je osvojila turnir u Rusiji, pošto je ostvarila pobede protiv Fenerbahčea (3:1), Nefčija (4:0) i Zenita (2:1).

Kraso je u letnjem prelaznom roku stigao u redove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona Srbije.

"Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni", rekao je Kraso, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je priznao da se brzo adaptirao Crvenu zvezdu.

"Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobedjuješ. Svestan sam da je Zvezda veliki klub", dodao je Kraso.

Napadač iz Obale Slonovače je istakao da je izuzetan rad sa novim trenerom Crvene zvezde Barakom Baharom.

"Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji", rekao je fudbaler Crvene zvezde.

Kraso je izjavio da veruje da će Marakana biti puna na svakoj utakmici.

"Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbudjeni zbog toga kako igramo. Upućen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da će nam navijači kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva čekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da će tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona", zaključio je Kraso.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.