Krasnodar u kontra ritmu

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasnodar u "kontra ritmu"

Ekipa koju je Crvena zvezda izbacila u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nastavlja da posrće u ruskoj Premijer ligi.

U okviru 14. kola ruskog šampionata, Lokomotiva iz Moskve savladala je ekipu Krasnodara na svom stadionu rezultatom 2:0 (1:0).

Poveli su domaći u 25. minutu, strelac je bio Mirančuk.

Usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tajac od sat vremena, a onda je u 85. minutu susreta iskusni Manuel Fernandeš povisio prednost "Lokosa" na 2:0.

Ispostavilo se da je bivši reprezentativac Portugalije tako postavio i konačan rezultat, pa je Lokomotiva upisala nova tri boda. Treba dodati i da je svih 90 minuta na terenu u dresu Lokosa proveo srpski internacionalac Nemanja Pejčinović.

Moskovljani su sada na drugom mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Krasnodar nakon tri vezana poraza pao na šesto mesto na tabeli ruske Premijer lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se ovo dešava sa Krasnodarom?!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017

Zvezdina letošnja poslednja prepreka na putu ka Ligi Evrope, sada beleži očajne rezultate u šampionatu Rusije...Kako igra u poslednje vreme, Krasnodar još i dobro stoji na tabeli ruske Premijer lige...Večeras je, u poslednjoj utakmici 14. kola, doživeo i četvrti uzastopni poraz, ponovo bez postignutog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.