Kraj Zvezdinog evropskog sna, Černomorec pregrmeo Marakanu

Izvor: medio.rs, 08.Avg.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj Zvezdinog evropskog sna, Černomorec pregrmeo Marakanu

Šta su u ovoj sezoni fudbaleri Crvene zvezde odigrali na međunarodnoj sceni, odigrali su. Crveno-beli su ispali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope jer su, posle poraza od 3:1 od Černomoreca u Odesi, odigrali 0:0 na Marakani, što je Ukrajincima bilo više nego dovoljno da prođu dalje, a domaćima da se posvete obavezama na domaćoj sceni. Na onoj evropskoj, Srbiju će u petak na žrebu u sedištu UEFA u Nionu predstavljati Partizan i Vojvodina, koji će saznati rivale u plej-ofu za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Zvezda pala, Voša prošla dalje

Izvor: OkRadio.rs, 09.Avg.2013, 01:55

Fudbaleri Crvene zvezde ispali su iz kvalifikacija za Ligu Evrope, dok je ekipa Vojvodine prošla dalje u ovom takmičenju. Zvezda je posle poraza u Odesi od Černomoreca od 3:1 kod kuće odigrala 0:0, dok je Vojvodina posle novosadskih 2:2 pobedila Bursu u Turskoj sa 3:0 i prošla dalje. Srbiju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.