Kovačević: Zvezda ima već sada odličan tim, ali će pojačanja pogurati do titule

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Zvezda ima već sada odličan tim, ali će pojačanja pogurati do titule

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević istakao je da su svi uslovi u Portorožu, gde se crveno-beli spremaju za nastavak sezone, na najvećem nivou.

"Zaista je sve na najvišem nivou ovde u Marini Portorož. Od smeštaja u sobama, preko hrane do terena koje imamo na raspolaganju u sportskom centru „Bonifika“. Mislim da smo odabrali pravu destinaciju posebno za ovu fazu priprema kad nam je u prvom planu rad na fizičkoj spremi, a ne uigravanje", rekao je Kovačević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kovačević je zbog povrede propustio finiš jesenjeg dela prvenstva, a sada tvrdi da je maksimalno spreman za naredne okršaje u nacionalnom prvenstvu.

"Bilo je problema ali sve je rešeno na najbolji način. Ne osećam nikakvu posledicu i normalno radim sa ekipom. Intenzitet rada je visok, mnogo kilometara „prelazimo“ i nemam ni najmanji problem. Spreman sam da radim do poslednjeg atoma snage i da se tako pripremim za ono što nas čeka na proleće", naveo je Kovačević.

Vezni fudbaler crveno-belih je takođe izjavio da Zvezda i sada ima odličan tim, ali da pojačanja mogu pogurati do titule u srpskom šampionatu.

"Svaka konkurencija je dobra. Ipak, nije na nama da o tome razmišljamo niti da se bavimo pojačanjima. Na nama je samo da radimo maksimalno jer Zvezda i sada ima odličan tim, novi igrači će samo pojačati konkurenciju i učiniti nas timom koji brže i bolje može do titule", zaključio je Kovačević.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević: Zvezda ima već sada odličan tim, ali će pojačanja pogurati do titule

Izvor: Dzungla.org, 21.Jan.2014

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević istakao je da su svi uslovi u Portorožu, gde se crveno-beli spremaju za nastavak sezone, na najvećem nivou.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.