Izvor: B92, 31.Jul.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić na klupi Zvezde u Odesi

Fudbalere Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kosti

"Zbog isključenja (Slaviše Stojanovića) na meču protiv IBV na Vestmanejaru, odnosno iste sankcije Bratislavu Živkoviću zbog protesta u Beogradu u prvom susretu istih timova, ekipu Crvene zvezde u duelu sa Černomorecom predvodiće pomoćnik Miloš Kostić", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala, UEFA suspendovala je dvojac Zvezdinih stručnjaka zabranom jedne utakmice vođenja ekipe. Izrečena mera UEFA svoju zvaničnu potvrdu dobila je u sredu 31. avgusta u prepodnevnim časovima. Kostić koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana neočekivano će debitovati u ulozi prvog trenera.

Miloš Kostić rođen je 23. novembra 1971. godine u Ljubljani a istakao se radom sa mlađim kategorijama nacionalne selekcije Slovenije.

Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika i Crvene zvezde igra se u četvrtak 1. avgusta u Odesi sa početkom u 18 časova i 15 minuta po srpskom vremenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto Stojanovića, Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013

Igrače Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kostić, koji će zameniti suspendovane Slavišu Stojanovića i Bratislava Živkovića, saopštio je beogradski klub.. (FOTO: Žurnal). – Zbog isključenja (Slaviše...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.